Advertisement

Bohuš Matuš Svatba : Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka / Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18.

Bohuš Matuš Svatba : Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka / Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18.. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Útočí s ní na lucernu. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje.

Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku!

Zpěvák Bohuš Matuš v ŠOKU! Krádež a místo obličeje VAGÍNA ...
Zpěvák Bohuš Matuš v ŠOKU! Krádež a místo obličeje VAGÍNA ... from g.denik.cz
Útočí s ní na lucernu. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého kamaráda, podnikatele josefa roušala, kterému park patří. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Svatba bohuše matuše a jeho lucinky trojitá tragédie v rodině petry janů! Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé.

Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou.

Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Dnes odpoledne se vzali v rodinném parku krtkův svět v praze. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Na veselce chtěl mít původně bohuš matuš a lucie palkaninová na 50 hostů, vládní opatření. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. Contact bohuš matuš on messenger. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. Celý článek najdete na webu nasehvezdy.cz. Své ano řekla hvězda reality show štiky (2018) na. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin.

Vzít se chtějí hned v první den plnoletosti mladé maminky. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží.

Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy, na svatbě s ...
Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy, na svatbě s ... from g.denik.cz
Got anymore bohus matus feet pictures? Zpěvák bohuš matuš se oženil s o 30 let mladší lucií palkaninovou. Просмотров 162 тыс.3 года назад. Contact bohuš matuš on messenger. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak.

Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit.

Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Vzít se chtějí hned v první den plnoletosti mladé maminky. Své ano řekla hvězda reality show štiky (2018) na. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. A absolonová zaplatila za hornu dluhy Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park.

Bohuš matuš do toho praštil! Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž. Právě dnes se oženil se svou partnerkou a matkou své dcerky lucií matušovou, dříve palkaninovou, která zároveň slaví 18. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak. Просмотров 162 тыс.3 года назад.

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ...
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... from m.actve.net
Vzít se chtějí hned v první den plnoletosti mladé maminky. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. A absolonová zaplatila za hornu dluhy Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Просмотров 162 тыс.3 года назад. Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní:

Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé.

Útočí s ní na lucernu. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Ostře sledovaná svatba, které se zúčastnilo plno zajímavých hostů, proběhla v zábavním parku krtkův svět. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého kamaráda, podnikatele josefa roušala, kterému park patří. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči.

Posting Komentar

0 Komentar